Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева категорично опровергаха слуховете за

...
Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева категорично опровергаха слуховете за
Коментари Харесай

Краси Радков: Искам да науча сина си на честност! Опроверга слуховете за раздяла с жена си

Краси Радков и брачната половинка му Станислава Ганчева категорично опровергаха слуховете за разлъка, откакто на финала на " Като две капки вода “ актрисата бе на първия ред, с цел да поддържа мъжа си.

Според непроверени информации двамата сякаш бяха разграничени, откакто тя си харесала по-млад мъж. Още тогава близки до фамилията изрично отхвърлиха развода и обясниха, че тe са напълно отдадени на единственото си дете - сина Теодор, който чакаха с десетилетия. За него приказва и Радков на финала на " Капките “, преди феновете да го дефинират за най-хубав подражател с последния си облик на великия Емил Димитров.

Актьорът на Слави изпя песента " Ако си дал “ по стихове на Иля Велчев.  " На това желая да науча си сина си Теодор — да бъде почтен и да не се опасява да споделя истината “, разчувства се Радков, който стана баща на остарели години. Той гушна първия си правоприемник на 47 години след 16-годишен брак със Станислава. Бебето се появи след инвитро процедури в известна болница в София, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР